Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Futon House

Dronning Margrethes Vej 1
8200 Århus N

Organisationsform
CVR: 27718671
E-mail: info@futonhouse.dk
Telefon: 86 10 47 70
Etableringsår


 

Priser

Alle priser er incl. 25% moms.
 

 

Betaling

www.futonhouse.dk kan der uden gebyrbetales med:

 

 

Betalingen sker via en sikker server (SSL - Secure Socket Layer). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne tastes ind i et krypteret vindue. Futon House har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra futonhouse.dk.

 

Levering

Du får fri fragt i Danmark ved køb over 3000 kr. – under 3000 kr. koster 250 kr. Plaider, rullemadrasser og lagner 50 kr.
Vi fragter det meste i vores egen bil og bærer også møblerne op på den ønskede etage. Vi levere gerne om aftenen og vi aftaler levering af dine møbler i tidsrummet inden for 1 time. Vi kontakter altid vores kunder i god tid ( flere dage før ) en eventuel levering. Du skal derfor ikke være bange, for at vi kommer til dig, når du ikke er hjemme.

 
Da vi har mange varer på lager kan vi ofte levere indenfor få dage, men da nogle varer først fremstilles efter vi har modtaget din bestilling, kan der være optil 2 ugers leveringstid. Du kan altid kontakte os, hvis du vil have en nøjagtig leveringstid for den vare du ønsker dig.
Alle møbler leveres usamlede.

 

Priser for levering gælder kun for leveringer i Danmark - (excl. ikke brofaste øer og Grønland)!
Prices for delivery is only valid for delivery in Denmark (Greenland not included)!


Levering til Grønland, Færøerne og øvrige udland: Delivey outside Denmark - please contact Futon House: info@futonhouse.dk or tel. +45 86104770.


Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen får du besked via e-mail.

 

Ordrebekræftelse

Efter afgivelsen af ordre modtager du en elektronisk ordrebekræftelse med et ordrenummer . Dette bedes oplyst ved alle henvendelser.


Transportskade

Hvis der opstår transportskade, der er synlig på emballagen, er det modtagers pligt straks at notere dette på fragtbrevet og få fragtmandens skriftlige bekræftelse herpå.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på futonhouse.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via denne adresse info@futonhouse.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Link til fortrydelsesformular


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Returpakken bør indeholde enten originalfakturaen eller en kopi.


Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer med vægt over 20 kg.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 1.200,-.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Futon House ApS
Dronning Margrethes Vej 1
8200 Århus N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.
Link til fortrydelsesformular

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på futonhouse.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.


Varen sendes til:

Futon House ApS
Dronning Margrethes Vej 1
8200 Århus NVi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på futonhouse.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Futon House ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og medarbejder for Futon House ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på futonhouse.dk er  Lars Bomberg.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til futonhouse.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Futon House ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Futon House Aps via e-mail info@futonhouse.dk.
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte futonhouse.dk via e-mail info@futonhouse.dk.. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.01.2020